Carnegie yrityksenä

Vuonna 1803 perustettu Carnegie Investment Bank on Pohjoismaiden johtava investointipankki. Olemme pankeista ja muista instituutioista riippumaton yksityisessä ja osin henkilökunnan omistuksessa oleva toimija. Toimimme seitsemässä maassa yhteensä noin 620 työntekijän voimin.

Carnegiella on kolme liiketoiminta-aluetta. Osakevälitys keskittyy sekä koti- että ulkomaisten institutionaalisten sijoittajien palvelemiseen, missä laadukkaalla ja kattavalla sijoitustutkimuksella on keskeinen merkitys.

Neuvonantopalveluissa (investment banking) keskitymme sekä yrityskauppoihin sekä pääomamarkkinajärjestelyihin Pohjoismaissa. Vahvuutenamme on pitkäaikainen kokemuksemme yhdistettynä luottamuksellisuuteen, vankkaan toimiala-osaamiseen ja paikallistuntemukseen. Erityisesti pääomamarkkinajärjestelyissä neuvonantopalvelut sekä osakevälitys toimivat tiiviissä yhteistyössä. Yksityispankkipalvelumme tarjoaa asiakkailleen kattavaa varallisuudenhoitoa asiakkaan yksilöllisistä toiveista riippuen joko on-shore tai off-shore.

Liiketoimintansa ohessa Carnegie pyrkii toimimaan yhteiskunnan osana sen normeja ja yksilöitä kunnioittaen. Työntekijöidemme vapaaehtoisesti ylläpitämä Carnegie Social Initiative tukee vähävaraisia lapsia Afrikassa sekä Baltiassa.